Pevačica Dara Bubamara našla se u centru skandala kada je njen kolega Sloba Radanović odlučio da objavi pesmu „Infarkt duše“ kao svoju.

Dara Bubamara se našla u ogromnom problemu kada je Sloba Radanović svom šou najavio novu pesmu i spot koju su ona i Željko Nikolić otpevali još pre tri godine!

Foto: ATAIMAGES-informer

 

Naime, Rale Ratković i pokojna Marina Tucaković prodali su pomenutu numeru Željku, ali se ispostavilo da je i Sloba kupio pesmu.

Radanović nije odustao od objavljivanja pesme, uprkos tome što se ista već našla na Jutjubu, a Dara je prinuđena da preko suda potraži pravdu, te se obratila direktno kompozitoru.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Poštovanje gospodine Ratkoviću, zamoliću Vas da se javite u vezi sa izvođačkim pravima za Vašu kompoziciju „Infarkt duse“, koja će po najavama od sutradan biti duplo izvedena, od strane drugog izvođača. Izvođacka prava kao i distribucija i legalno zastupništvo nad izdanjem pripadaju firmi Digital Minds iz Atine i Londona, a ja kao predstavnik biću prinuđen u slučaju da ovi odnosi ne budu rešeni mirnim putem pokrenem sporove preko nadleznog Međunarodnog suda u Londonu (u ime i za račun Želika Nikolića i Radojke Adžic – Dare Bubamare) – stajalo je u poruci koju je pevačica objavila na svom Instagram profilu.

Kako pesma „Infarkt duše“ zvuči u Darinom i Željkovom izvođenju možete čuti u videu ispod.

sledeća vest

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO – om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u „Info jutru“ govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO) Da li je Danka Ilić kidnapovana? Dete od dve godine nije moglo samo da ode! (VIDEO) CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u „Info jutru“ govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst