Dženan Lončarević i Mirza Selimović pjevači su koji svoje karijere grade kvalitetnom muzikom koju stvaraju, a publika gotovo da nikada nije ostala imuna na emociju koji oni znaju da iznesu.

Osim što su kolege, danas su i veliki prijatelji koji redovno razmjenjuju mišljenja, a njihovo poznanstvo datira čitavu deceniju.

– Ja sam njega prvi put čuo u jednoj emisji u BiH, a znam ga od 2012. i rekao sam tada rečenicu koju on sada živi da će biti velika zvijezda. On nije nijednu pjesmu izbacio, a da je ja prethodno nisam čuo– ispričao je Dženan nedavno za Grand.

Ni Selimović nije krio radost što danas dijeli scenu sa pjevačem koji mu je na samom početku karijere dao veliki kompliment.

– Meni je zadovoljstvo i tad bilo i danas biti veliki brat i prijatelj sa njim. Tada sam dobio komentare od njega koji su mi dali vjetar u leđa iako je on već bio uspješan, a evo danas pjevam ovdje zajedno– nadovezao se nekadašnji pobjednik „Zvezda Granda“, a voditeljica ga je zatim upitala i da li je zaista prihvatio te komplimente i savjete ili je tek kasnje spoznao vrijednost Dženanovih riječi.

– Ja sam to zaista ozbiljno shvatio, posebno kada mi je rekao da mogu uvijek da ga pozovem šta god da mi treba. Nisam se stidio, često sam ga zvao– kroz smijeh je otkrio pjevač.

(express/grand)

Originalni tekst