Nekada jedna od najpopularnijih pevačica oglasila se za Informer nakon što su je mediji uslikali posle 10 godina!

Danijela Vranić (48) povukla se sa estrade na vrhuncu karijere. Pevačica poznata po najboljem provodu, ali i burnom privatnom životu okrenula je leđa sceni i otad više nije viđena u javnosti.

Foto: Dejan Milićević

 

Nakon što su danas domaći mediji fotografisali folkerku u društvu Nenada Šipke, estradnog menadžera koji vodi karijere Indire Radić, Adila Maksutovića i Anabele Atijas, kontaktirali smo Vranićevu ne bi li saznali hoće li se nekadašnja „kraljica splavova“ konačno vratiti pevanju.

Vrlo uskoro se vraćam, ja se nadam u… U stvari, ne bih da govorim kada se vraćam tačno, ali brzo. Album i pesme su mi u pripremi, ali meni to nije primarno, želim da se vratim u staru Danijelu, da prolazim na terenu kao nekada. Imam probu u četvrtak i tada ću znati gde ćemo da nastupamo. Sa Šipkom sam se iz tog razloga videla. 

Foto: ATAIMAGES

 

U medijima se mnogo spekulisalo gde živi slavna brineta, a pojavile su se i informacije da se vratila u Koceljevu gde je rođena.

Ne živim kod Valjeva, živim u Valjevu. Priče da živim u Koceljevi nisu istinite. Tamo sam živela kao dete, to je bilo pre 40 godina – kaže Danijela Vranić za Informer.

Podsetimo, Danijela Vranić proslavila se dvehiljaditih godina pesmom „Da ne vidi ona“. Usledili su uspešni albumi i dupke puni klubovi u srpskoj prestonici, zahvaljujući čemu je proglašena prvom dama noćnog provoda. Kasnije se povukla i medija i njena ilegala ne prestaje da intrigira javnost.


Od bogatog frajera dobila

sledeća vest

Originalni tekst