Manekenka Danijela Dimitrovska zapalila je mreže kratkim videom u bikiniju i objasnila šta je prirodna lepota!

Danijela važi za jednu od najlepših žena sa domaće javne scene, a njen izgled nisu narušile ni godine ni porođaj. Čini se da se Dimitrovska nakon stresnog razvoda i nove romanse sa biznismenom Jevremom Kosnićem izgleda bolje nego ikada, a to je i dokazala objavom na Instagramu.

Foto: Printsreen/Instagram

 

Naime, manekenka je pozirala u plavom bikiniju i pokazala izvajano telo od koga zastaje dah!

Danijela je stajala na vetru i pokušavala da se ogrne maramom za plažu, a na njenoj figuri bi joj pozavidele i mnogo mlađe devojke.

Pratioci su bili oduševljeni ovim videom, pa su se komplimenti samo ređali.

Foto: Printsreen/Instagram

 

“Žena – perfekcija”, “U svakom smislu predivna…Svaka cast!”, “Prezgodna i prelepa”, “Neprikosnovena”, “Stvarno ste najlepša žena koju sam videla na svetu”, “Prelepa si” – bili su samo neki od komentara koji su se našli ispod njene objave, a kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu na početku teksta.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Porazbijala tanjire! Anastasiju ponela atmosfera, evo kako se provodi u Sen Tropeu! Gudelj sve snimio!

sledeća vest

Originalni tekst