U medijima je kao bomba odjeknula vest o tome da Ana Nikolić izdaje pesmu koja pripada njenoj koleginici, a sada je za Informer kompozitor numere Danijel Pavlović otkrio kako je došlo do zabune.

Ana Nikolić je pre nekoliko dana na svom Instagram profilu objavila fotografiju omota albuma koji je zamislio jedan dizajner.

Mnogi isprva nisu shvatili o čemu se radi i da je u pitanju samo dizajnerska ideja, pa su pogledali nazive pesama, a među njima se našla pesma „Rezistentna“. Anini fanovi su bili ubeđeni da pevačica izbacuje novi hit, a danas se internet usijao kada je pevačica Višnja Petrović najavila pesmu pod istim imenom, čiji je autor Danijel Pavlović.

On se oglasio za Informer i objasnio kako je došlo do zabune.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Ceo zbun je nastao kada je momak koji inače pravi dizajnerske koncepte za albume pevačica napravio jedan i za Anu i stavio nazive pesama iz svoje glave. Na tom spisku, koji nije tačan već je plod njegove kreativnosti, našao se i naziv za pesmu „Rezistentno“ pukom slučajnošću koju je, pak, snimila Višnja Petrović. Neverovatna slučajnost, ali eto, samo nek je veselo.

sledeća vest

Originalni tekst