Lepe vesti ovog ponedeljka stigle su u dom poznatog pevača Danijela Alibabića koji je po drugi put postao otac.

Njegova supruga Biba Alibabić na svet je donela devojčicu a pevač je tom prilikom svojoj supuzi uprličio nesvakidašnje iznenađenje.

Foto: Privatna arhiva

 

– Imao sam radan vikend i nisam bio u Srbiji. Uplašio sam se da me ova lepa vest ne zatekne dok sam van zemlje. Ne postoji veća sreća. Ne znam šta bih vam rekao, osim da sam presrećan. Sve je prošlo u najboljem redu i naša želja da dobijemo ćerkicu se ostvarila – prvi su utisci pop pevača nakon informacije da se porodila njegova supruga.

Umesto skupocenih poklona, pevač je pre mesec dana došao na ideju kako da baš na dan porođaja iznenadi svoju suprugu i time joj se oduži na pocvećenosti, velikoj ljubavi i tome što ga je učinila toliko srećnim. Pesma „Ona je“ baš danas je ugledala svetlost dana.

– Pesmu „Ona je“ dobio sam pre nekoliko meseci dok sam još bio u procesu stvaranja albuma „Dvije strane“. Još tada, čim sam je čuo, rekao sam, ovo je pesma za moju Bibu. Bez ikakakve dileme doneo sam odluku da će premijera pesme sačekati baš ovaj veliki dan za nas i baš zbog toga rešio sam da je objavim danas – dodao je pevač.

Danijel je uspeo da održi sve u apsolutnoj tajnosti, pa je tako i pre nekoliko dana uz pomoć porodice ekranizovao pesmu. U spotu za pesmu „Ona je“ pojavljuju se i najbliži članovi porodice njegove supruge, između ostalog i Bibin otac, čuveni crnogorski biznismen Vesko Barović. Spot šalje jasnu poruku beskonačne i dugovečne ljubavi, čemu ovaj bračni par zaista i teži.

– Naša ljubav dokazala je kako se prave vrednosti mogu negovati i kako velika ljubav ne poznaje granice. Mislio sam da je kruna naše ljubavi sin Mihailo, ali ovo proširenje porodice upotpunilo je našu sreću – zaključio je pevač. Reakciju supruge na pesmu posvećenoj njoj čekamo još uvek, no prema komentarima Danijelovih prijatelja, nema sumnje da će taj trenutak biti podjenako emotivan kao i rođenje njihovog drugog deteta.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Rada u papučama napravila lom na Kotlićijadi! Prošetala po šljunku s trubačima

sledeća vest

Originalni tekst