Ivona Damjanović i Danijel Ajetović prošle subote oduševili su svojim nastupom u „Zvezdama Granda“ milione gledalaca, ali i stručni žiri.

Oni su osvojili maksimalni broj glasova i direktno su se plasirali u naredni krug takmičenja. Odmah poslije nastupa su sumirali utiske za Gargantuan, a oboje su priznali da su očekivali ovakav epilog glasanja.

-Oduševljena sam, zadovoljna sam i mislim da će u narednom krugu biti još bolje – kaže Ivona, a Danijel otkriva zbog čega je u ovom krugu odabrao Džeja i njegovu najljepšu baladu:

-To smo Mili i ja gledali šta ćemo i kako ćemo, ovo je bio moj odabir pjesama. Bilo je još balada u izboru, ali sam ja odabrao ovu, jer je najviše osjećam i volim.

Kada su završili svoj nastup, oni su odmah pobjegli sa scene, tako da nisu dobili komentare žirija. Takmičari priznaju da su zadovoljni ostvarenim rezultatom i da je ovaj broj glasova za njih bio očekivan.

-Sve okej, sve top. Očekivao sam šesticu, to sam i njoj rekao da ćemo zajedno dobiti šesticu – kaže Danijel, a Ivona nastavlja:

-Bukvalno smo se prije nastupa pogledali i shvatili smo da će sto posto biti dvije šestice. Onda pogled na kraju kada smo dobili glasove, bili smo oduševljeni zaista, to je za nas bilo i očekivano – zaključila je Ivona.

(Explicit/gargantuan.on-line)

Originalni tekst