Merkur i Mars su krenuli napred, a uskoro kreće i Uran, što znači da nam svemir poručuje da je vreme za pravljenje planova, jer nijedna planeta neće biti retrogradna carry out aprila 2023. godine.

Mlad Mesec poprima odlike znaka u kojem se nalazi, tako da donosi novi životni ciklus, idea za budućnost. Odličan je za bilo kakav novi početak, što smo svi i čekali već mesecima.

Mlad Mesec u Vodoliji najviše će uticati na identical Vodolije, Strelčeve, Ovnove, Blizance, Vage i Škoprije.

Pixabay

Mlad Mesec u Vodoliji

VODOLIJA

Vreme je za dobre životne odluke. Mesec će uhvatiti aspkekat sa Suncem u vašem znaku, pa može da dođe carry out pozitivnog preokreta kada je u pitanju partnerstvo. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas važan susret. Takođe, na poslu dolazi carry out pomaka.

STRELAC

Mlad Mesec donosi vam lepe vesti i dobar je za nove planove. Čućete nešto što će vam ulepšati dan, tako da se spremite za iznenađenja u drugom delu dana. To može da bude i poziv i poruka koju niste očekivali.

OVAN

Ovaj astrološki aspekat donosi vam priliku da ostvarite svoja očekivanja. Vaša nadanja će biti ostvarena i to iz pomoć jedne osoba koja vam je iskreni prijatelja. Ovo je i prilika da uvidite ko su vam istinski prijatelji.

pixabay.com

BLIZANCI

Mlad Mesec u Vodoliji je odličan za putovanja ili promenu ambijenta u kojem se nalazite. To će uticati i na vaša filozofska shvatanja o životu, tako da će ova promena biti odlična.

VAGA

Ovaj astro length je lep za ljubav. Donosi vam novi length u ljubavi koji će biti bolji. Može da donese poboljšanje odnosa sa partnerom ili izlazak na mesto javnog tipa i da nagovesti novo poznanstvo.

ŠKORPIJA

Mlad Mesec donosi vam proodične promene. Uvidećete značaj porodičnih odnosa i brige za najbliže. Mesec će napraviti dobar aspekat sa Marsom, pa možete da čujete za neko nasledstvo.

bonus video:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst