Jelena i Ivan Marinković sklopili su građanski brak u petak, a danas su organizovali svadbeno veselje kojem, po njihovim rečima, neće prisustvovati mnogo ljudi. A sada su se pojavile i njihove fotografije dok se spremaju.

Jelena je podelila fotke iz frizerskog salona i pokazala kakvu će frizuru imati na svojoj svadbi, te je otkrila da je nadogradila kosu kako bi izgledala što elegantnije. 

Foto: Instagram prntscreen/jelena_ilic_marinkovic

 

Bivša rijaliti učesnica odlučila se za rep i veoma nežnu frizuru na dan svoje svadbe, kao i za blage talase. 

Foto: Instagram prntscreen/jelena_ilic_marinkovic

 

Osim svoje fotografije, ona je pokazala i Ivanovog i njenog psa Beki kojoj su stavili veo kako bi i ona bila u skladu sa današnjim slavljem.

Foto: Instagram prntscreen/jelena_ilic_marinkovic

 

Marinković je sam pokazao kako on izgleda i otkrio da se opredelio za belu košulju i kravatu u oker boji.

Foto: Instagram prntscreen/ivanmarinkovic79_official

 

Inače, njih dvoje su se upoznali tokom učešća u rijalitiju “Parovi” pre nekoliko godina. veza im je bila turbulentna, pre svega zbog Ivanovog problema sa alkoholom, ali nakon brojnih svađa i skandala, sve se sleglo i oni su započeli miran život. Marinković je često isticao da se uz jeleninu pomoć rešio poroka.

On iza sebe ima brak s Gocom Tržan, s kojom ima ćerku, a iz avanture s Miljanom Kulić ima sina. Jelena se do sada nije udavala i nema decu.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst