Pevačica Viki Miljković ne objavljuje često fotografije iz privatnog života, ali je danas bila naročito raspoložena i odlučila je da napravi izuzetak. Muzička zvezda je objavila fotku nastalu pre više od deset godina na kojoj drži sina Andreja, a sa njima je u društvu i njihova kuma Svetlana Ceca Ražnatović.

Inače, Ceca Ražnatović i Viki Miljković poznaju se odmalena i velike su prijateljice, a Viki je pre izvesnog vremena i otkrila medijima kako je došlo do njihovog kumstva.

Foto: ATA Images

Viki Miljković

Naše kumstvo je od malih nogu, nije estradno kumstvo. Nas dve smo se još tada dogovorile oko toga, jer su se i naši roditelji družili. Odnosno, moj tata i njena mama su studirali zajedno Pedagošku akademiju u Prištini i tako je sve počelo – otkrila je Viki.

Pevačica je rekla i da nije sigurna kada su počele intenzivno da se druže, ali da je to svakako bilo tokom njihovog detinjstva.

Ne sećam se tačno kad smo se upoznale, ali znam da smo bile jako male i da smo bile deca – rekla je Viki.

Foto: Foto: Informer

Ceca Ražnatović

Kada su malo porasle, započela su i intenzivnija druženja.

Prvo sećanje na nju mi je kada smo zajedno išle na Brenin koncert u halu “Čair” – dodala je Miljkovićeva, podvlačeći da su i tada maštale o velikoj sceni:

Maštale smo i tada! Nekako smo se probile do bine. Brena je bila u onim lepim suknjicama šarenim. Obe smo je gledale opčinjeno i maštale: “E, kad bismo i nas dve jednog dana ovako…”.

Prijateljice i kume započele su rano da se bave muzikom, ali je jedna ipak “povukla nogu”, kako bi se reklo u narodu.

Ceca je počela pre mene da se bavi muzikom. Ona je snimila prvi album sa 14, a ja sa 16 godina, a između nas je godinu dana razlike. Nikada se nismo svađale, čak ni kao klinke. Oduvek smo se razumele, lepo slagale i bile velika podrška jedna drugoj. I danas je tako i mislim da je veliko bogatstvo imati takvog prijatelja uz sebe. Sada smo i kume, ali to zaista znači i to je obostrano – zaključila je Viki.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Originalni tekst