Rok ikona umrla pre 12 dana, danas će biti ispraćena na večni počinak

Slađana Milošević preminula je 26. marta, a neko vreme se postavljalo pitanje gde će biti sahranjena i sada je oldučeno da pevačica počiva na groblju „Lešće“ u 15 časova.

Foto: Foto: ATA Images

 

Slađanina smrt potresla je ceo region, a rok diva preminula je u zemunskoj bolnici, gde je provela poslednjih 10 dana života, budući da je bila na lečenju.

Godine 1977, isplivala je na površinu jugoslovenske pop-rok scene, sa pesmom „Au, Au“ i iste godine imala svoj prvi veći nastup na koncertu kod Hajdučke česme, gde je nastupala pre Bijelog Dugmeta. Slađana je počela da ruši tabue, kad je izdala pesmu pod nazivom „Seksi dama“, koja je bila zabranjena za emitovanje na brojnim radijskim i televizijskim programima.

Ova ekstravagantna pevačica pojavila se sa umetničkim imenom Slađana Milošević, mada mnogi ne znaju da je njeno pravo ime Aleksandra.

Podsetimo, Slađanin prijatelj nedavno preminule pevačice Slađane Milošević kaže da ona neposredno pred smrt nije želela previše da se druži s ljudima, a sve zbog toga jer joj se pogoršalo stanje.

Foto: Foto: ATA Images

 

– Mnogo mi je žao bilo što Slađana nije htela da se druži. Ona je mnogo volela svoje prijatelje, neko je ko vam uvek pošalje poruku: „Šta radiš ili kako si“ jer je mnogo volela ljude. Bolest je dovela do toga da je bila neprepoznatljiva. Osušila se, slabo je izlazila iz kuće i gledala je da je niko ne vidi kad je išla u bolnicu na preglede. Znam da se nekima žalila na to kako su je tretirali u bolnici. Ne verujem da je sve bilo bajno i sjajno, ali isto tako ne verujem da je neko ko je doktor u stanju da maltretira pacijenta. Naravno, danas svega ima i ko zna šta je tu istina, ali zaista se nadam da nije bilo ničega što je zaista jezivo. Svakako je njen odlazak veliki gubitak – objasnio je prijatelj.

Konačno određeno mesto i vreme sahrane Slađane Milošević: Evo gde će počivati pevačica

sledeća vest

Originalni tekst