Nikolina Pišek danas važi za jednu od najljepših i najatraktivnijih žena na Balkanu. Zgodna voditeljka može se pohvaliti manekenskom linijom i nakon dvoje djece, a na izgledu joj često zavide i daleko mlađe. Međutim, činjenica je i da Nikolina nije oduvijek izgledala ovako.

09

Ona je u prošlosti povećala grudi i usne i operisala nos, a mrežama posljednjih dana kruže njene fotografije sa početka karijere. Ona doduše nikad nije ni krila da je svoj izgled uljepšala kod estetskog hirurga, o čemu je i govorila javno.

Tako ju je operacija nosa svojevremeno skupo koštala, jer je zbog svega imala ozbiljne probleme.

-Dogodio se nestručan zahvat koji je rezultirao višestrukim problemima estetskog i medicinskog karaktera. Sad mogu to da potvrdim, odstranjena mi je hrskavica i nestručno postavljen svod, uzrokovana teška devijacija i vrlo diskutabilan estetski rezultat – rekla je voditeljica tada, prenosi “Scena.story.hr”.

-Željela bih da istaknem da nakon što je učinjena šteta, mnogo je teže vratiti se na polazišnu poziciju, a kamo li poboljšati sveukupnu sliku. Zato, ukoliko se planirate podvrgnuti nekom zahvatu, razmislite o opcijama, dobro se informišite i otvorite oči prije nego što krenete u akciju – apelovala je Nikolina na kraju.

Originalni tekst