SRBIJA je izgubila od Engleske na premijeri Evropskog prvenstva 1:0. Igra je bila više nego dobra, ali izjava Dušana Tadića posle meča podigla je buru pred nastavak takmičenja.

ДАН Д ЗА СРБИЈУ! Миленковић пред новинарима: Потврђене ужасне вести

FOTO: M. Vukadinović

Kapiten nije bio zadovoljan što je sa klupe počeo meč, pa je to postala centralna tema svih razgovora pred meč sa Slovenijom. Međutim pred start konferencije potparol FSS Milan Vuković je potvrdio da je takmičenje za Filipa Kostića završeno. 

– Najavljen je odlazak na lekarske preglede, magnetna rezonanca kaže ošetećenje parcijalno, spoljašnjeg medijalnog ligamenta. On će ostati još dva dana u Nemačkoj i potom odlazi dalje – rekao je Vuković

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Od reprezentativaca Srbije pred medije u Augsburgu je danas izašao Nikola Milenković, pouzdani defanzivac, kome je prvo pitanje bilo upućeno o Hariju Kejnu.

– Bio je izazov igrati protiv Kejna, postigao je više od 50 golova, ali ne bih o individualnim stvarima. Odigrali smo timski, drago mi je što je odbrana bila dobra. Dobro smo se vraćali u presing i pokazali smo hrabrost, požrtvovanje, ambiciju i na dostojan način smo predstavljali našu zemlju. Treba da se maksimalno fokusiramo na utakmicu sa Slovenijom jer je ključna. Što više pričamo o Engleskoj, to uskraćujemo vreme za utakmicu sa Slovenijom koja je bitnija. Mislima smo u meču sa Slovenijom i pripremamo se na najbolji način“, rekao je Milenković i onda prokomentarisao napadača Lajpciga i glavnu uzdanicu Slovenije.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

– Što se tiče Šeška, Slovenija ima sjajne pojedince, a ako budemo igrali kao tim sa mnogo požrtvovanja i trčanja, mnogo koncentracije, daćemo sve od sebe da zaustavimo bilo kojeg napadača“, objasnio je Bleki.

Po rečima defanzivca Fiorentine Slovenija je teži rival od Engleske.

– Slovenija je jedna veoma dobra ekipa sa odličnim pojedincima i veoma su kompaktni, moje mišljenje je da će utakmica protiv Slovenije biti teža nego protiv Engleske. Englezi su bili favoriti pa nam je bilo lakše, a ovde je sigurno imperativ pobeda, moramo da se spremimo na najbolji mogući način i iskoristimo naše prednosti i njihove mane. Opet, imamo to iskustvo iz Rusije, Katara… Možemo i moramo da iskoristimo sve to u vanrednom meču

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija – Bugarska u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst