Obožavateljke su konstatovale da Bred Pit pokazuje da je kao vino – što stariji to bolji.

foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Bred Pit je bez ikakvih dilema jedan od najvećih zavodnika Holivuda. Verovatno više ni on sam ne može da popamti sve svoje veze, a među najpoznatijim ljubavima slavnog glumca su Emili Ratajkovski, Gvinet Paltrou, Dženifer Aniston, kao i Anđelina Džoli, sa kojom je do nedavno zbog razvoda punio novinske stupce.

Brojne obožavateljke širom sveta Bred je opet razočarao, pošto je sada izgleda i definitvno potvrđeno da ima novu devojku. U pitanju je Ines De Ramon, sa kojom su ga paparaci uhvatili na bazenu u Meksiku.

Oni su bili zajedno za Bredov rođendan, koji je bio 18. decembra, proveli su “u paketu” novogodišnje praznike, a sada su svratili i na odmor do Meksika. Sve to govori da njihova romasna postaje veoma ozbiljna.

Dok su se sunčali u Meksiku Bred je uslikan bez majice i te fotografije su za tili čas preplavile sve svetske medije. Poznati glumac koji je nedavno napunio 59 godina je pokazao više nego zavidne mišiće za jednu osobu koja će uskoro zakoračiti u sedmu deceniju života.

U komentarima na ove fotke na društvenim mrežama brojne obožavateljke su izrazile oduševljenje glumčevim izgledom u tim godinama, ali i konstatovale da je Bred kao vino – što stariji, to bolji.

Bred Pit
foto: Foto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Međutim, ono što će ih teško obradovati su informacije koje su od osoba bliskih Pitu procurile u medije. Naime, čini se da se holivudski šmeker ovog puta ozbiljno zaljubio.

Bredu se stvarno sviđa Ines. Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja. Ona je jako draga. Ines je slatka, zabavna i energična. Ona je sjajna osoba. Bred voli da provodi vreme sa njom – rekao je taj izvor za strane medije.

Ines radi kao šefica veleprodaje u firmi “Anita Jewelry”, koja je poznata po tome što Kortni Kardašijan, Hejli Biber i mnogi drugi selebritiji kupuju kod njih.

Takođe, Bred nije prvi holivudski superstar čije srce je ukrala zanosna Ines, pošto je poznato da je bila u braku sa Pol Veslijem. Ipak, posle kratkog i turbulentnog braka sa zvezdom Vampirskih dnevnika u koji je uplovili 2019. godine, ovaj par se razveo.

Originalni tekst