Dalila Dragojević je već mjesec dana u tajnoj vezi sa oženjenim biznismenom koji ima 43 godine i koji živi u Beogradu.

Njih dvoje su prošle nedjelje otputovali sami na more kako bi uživali daleko od znatiželjnih pogleda i tako sačuvali svoju vezu od javnosti.

– Dalila i on su se upoznali preko Instagrama, dopisivali su se dugo, a onda su se vidjeli i smuvali. On ima 43. godine i ima ženu i dvoje djece, ali navodno sa njima ne živi već dugo i samo je u formalnom braku, što se kaže, samo na papiru. Dalila se baš zaljubila u njega, on joj ispunjava sve želje, sada je odveo i na more da zajedno uživaju. Međutim, on polako počinje da Dalilu uzima pod svoje, pa joj je jasno stavio do znanja da ne želi da bude sa njom ako se oblači provokativno i objavljuje seksi slike po društvenim mrežama – kaže izvor blizak Dalili i dodaje:

– Ona to za sada poštuje jer joj je stalo do njega, a nada se da će on i papirološki da raskrsti sa ženom. Prestala je i da izlazi po noćnim klubovima i kafanama, samo ide sa njim na večere i to je sve. Prija joj, on je džentlmen i uopšte nije nijednom njenom bivšem sličan. Stariji je i zna šta hoće, pa pokušava i nju da dovede u red jer mu se sviđa, ali za sada ona više pokazuje zaljubljenost nego on, piše Star.

Originalni tekst