Bivša rijaliti učesnica, Dalila Dragojević nedavno je došla iz Amerike gde je provela 17 dana kod svog dečka, a po povratku u Srbiju vratila se mečevima na popularnoj platformi TikTok, od čega je odlično zarađivala.

Dalilu je jednom prilikom razotkrio jedan tik toker koji je otkrio da je ona na trećem mestu po zaradi na ovoj društvenoj mreži i da je na trećem mestu, što je nedeljna zarada od 10.000 evra. Ona je zbog toga pobesnela jer nije želela da se zna koliko ona zarađuje.  

Bivša supruga rijaliti pobednika Dejana Dragojevića, verovatno sada skuplja novac za život u Njujorku i više ne krije koliko je zaljubljena, te je istakla da je spremna da se preseli u Ameriku i započne zajednički život sa svojim izabranikom Markom, koji tamo živi i radi. Novog partnera upoznala je preko društvene mreže TikTok.

Foto: Printscreen tiktok

 

– Sveža iz Njujorka! Sve se promenilo! Konačno mogu da pričam otvoreno o tome. Lepo nam je. Život u budućnosti vidim sa njim, da l’ Njujork, da l’ Beograd, nije bitno. Ne želim da budemo razdvojeni. Zbog ljubavi sam spremna na velike korake, moj odlazak u Ameriku jeste veliki korak, već sam načinila prvi, veliki. Preseljenje tamo je još veći korak, spremna sam, naravno – rekla je Dalila, pa otkrila čime ju je Marko osvojio:

Foto: Printscreen tiktok

 

– Kupio me je pažnjom, poštovanjem, fizičkim izgledom, to je neosporno, neću se zaljubiti u nekog ko nije moj tip. Toliko je posvećen meni, toliko se trudio da me sprovede kroz sva mesta tamo, ništa mu nije teško. Posvetio se 24 sata meni. Tamo je bio domaćin. Svuda smo išli zajedno, vezali smo se. Pola godine to traje, to nije od juče. Preko TikToka smo se upoznali, pustio mi je poruku i tako je krenulo… On je iz Crne Gore, sa Cetinja. To je dovoljno da se zna za sad – rekla je nedavno za Blic.


Jovana Joksimović sva u belom! Voditeljka se pojavila u venčanici, svi se zbunili

sledeća vest

Originalni tekst