Bivša rijaliti učesnica Dalila Dragojević, bila je gošća u jednoj emisiji u kojoj je sumirala utiske iz prošle godine.

Ona se prvo dotakla rijalita, koji je obilježio njen život, ali i vinuo je u svijet javnih ličnosti. Kako je istakla nakon svega, kaje se što je uopšte stupila u taj projekat jer joj je donio više loših stvari nego dobrih, a i zbog njega je napustila i fakultet poslije prve godine.

-Rijaliti je meni donio najviše loših stvari. Kad kažem rijaliti ne mislim samo na rijaliti kao prostor, produkcijsku kuću, već na kompletan moj život koji sam provela tamo je bio jako loš i jako težak i ne hvalim se uopšte sa tim i nisam ponosna na bilo koji segment života u rijalitiju. Ne kažem sad za posljednju sezonu, “Zadrugu 5” već za moj kompletan ulazak u rijaliti. Jednostavno nisam ponosna što sam ikada bila učesnik rijalitija. Zbog rijalitija sam napustila fakultet. Nisam ponosna ali sam iz tih loših stvari navikla sebe da podstičem i da tražim nešto pozitivno i ja se nadam da sam uspjela – rekla je Dalila.

Nakon izlaska iz rijalitija, Dalila je nastavila svoj život samostalno, što joj nije lako palo, s obzirom na to da je pet godina bila u braku i živjela u manjoj sredini, a poslije svega se preselila u Beograd gdje je započela svoju voditeljsku karijeru.

-Započeti život da budem sama u velegradu, živjeti sama u stanu i da ga plaćaš i da kupuješ hranu, nije lako. Znam nekada zaplakati tako. Sjednem sama u kuću i kažem da li je moguće da mi se ovo dešava. I dalje sam ja u nekoj euforiji, nekoj depresiji, svašta mene tu uhvati, ali dobro, idemo dalje. Mogu da kažem da sam ponosna na sebe što se tiče ovog života, ali nisam ponosna na prošlost – rekla je Dalila.

Dalila je sa knedlom u grlu pričala o svom životu i greškama zbog kojih se kaje. Na pitanje u kojim momentima je najemotivnija Dragojevićku su obuzele emocije i čak se rasplakla u sred emisije, zbog čega je program na kratko bio prekinut, ali vrlo brzo se smirila i uspjela da odgovori na postavljeno pitanje.

-Najemotivnija sam kada ostanem sama, to mi je onako… Nemam pojma. Jučer sam se vratila od kuće i onda sve te neke emocije. Najgore mi je kad sam sama, sve mi se izmiješa i sve loše stvari i dobre stvari i onda kažem sama sebi “Koja u stvari emocija vlada u meni?” Uvijek se tu nađe neko koga mogu da pozovem, da li je to mama ili otac ili drugarica… Marijana me dosta zna oraspoložiti. Ali dobro, dosta loših stvari je bilo i ne može to preko noći da se iskorijeni – izjavila je uplakana bivša rijaliti učesnica.

(Express/SrbijaDanas)

Originalni tekst