Maya Berović neko vrijeme je bila jedna od najuspješnijih pjevačica u regiji. Nakon enormnog uspjeha koji je doživjela, pjevačica je pauzirala svoju karijeru zbog rođenja sina.

Povratak na glazbenu scenu obilježila je novim albumom, koji, i po njenoj procjeni, a i po mišljenju publike, nije doživio veliku slušanost i popularnost kako se očekivalo. Neuspjeh albuma je shvatila ozbiljno, pa je nakon kratkog vremena odlučila naći nove suradnike koji će joj napisati hitove.

‘Maya je puno vremena provela u istraživanju novih pjesama, suradnika i u jednom momentu je sklopila cijeli album. Uzela je pjesme, platila ih, a onda, kao grom iz vedra neba, odlučila je sve stopirati. Vratila je sve pjesme i krenula tražiti nove. Kako sam čuo, ona je dala kaparu 20.000 eura za te pjesme, a kako to obično biva, kada se odustane od projekta koji je već napravljen i plaćen, kapara se ne vraća’, kaže Kurirov sugovornik i dodaje:

‘E, sad, je li ona samo te pjesme sklonila sa strane ili se dogovorila sa skladateljima da se te pjesme čuvaju za neko drugo vrijeme, nisam siguran. Znam da su te pjesme bile u nekom modernijem fazonu, međutim, kao što se već zna, ona je odlučila da joj novi album bude kao i onaj prvi albumi, pa je stupila u kontakt s Goranom Raletom Ratkovićem i snimila nove pjesme koje tek trebaju izaći’, rekao je izvor blizak pjevačici.

(Express / Scena.story)

Originalni tekst