Poznata pevačica Aleksandra Prijović nakon samo tri meseca od porođaja vratila se svojim nastupima, zbog čega su ona i njen suprug Filip Živojinović bili primorani da angažuju dadilju koja će im pomagati oko svih obaveza. 

Naime, poznati par je roditeljsku ulogu shvatio veoma ozbiljno i na svaki način se trude da naslednika usmere na pravi build i detinjstvo mu učine što lepšim i bezbrižnijim.

Informer

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Pored baka Zorice i Borke, dadilja brine da malom Aleksandru ništa ne fali, a ta žena je vrlo brzo postala i član njihove porodice, kao što je stekla i veliko poverenje.

– Najčešće ga ostavljamo mojoj i Filipovoj mami, a često je sa njim i žena koja ga čuva i koju smatramo članom porodice. Aleksandar je postao mezimac naših porodica pa se svi utrkuju u tome ko će da provodi vreme sa njim – ispričala je Prijovićka svojevremeno za domaće medije.

Aleksandra je otkrila i koje kriterijume je morala da zadovolji dadilja za malog Aleksandra.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

– Imali smo stroge kriterijume prilikom izbora dadilje. Bilo nam je važno da bude brižna, da voli decu i da na najbolji mogući način učestvuje u njegovom odrastanju. Baš takvu smo i našli – rekla je pevačica za “Gloriju” svojevremeno. 

Budući da su i Aleksandra i Filip imali reči hvale za ženu koja brine o njihovom sinu, tako je i ona imala samo reči hvale za poznati par.

Ona se poverila prijateljima da su Aleksandra Prijović i Filip Živojinović izuzetno brižni roditelji, da dečak odrasta okružen ljubavlju i pažnjom, a mama i tata se trude da mu ispune svaku želju, prenosi “Myth”.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst