Veliko iznenađenje tokom snimanja emisije „Zvezde Granda“ uslijedilo je kada se pojavila nekadašnja takmičarka Dada Mešaljić koja nije skidala osmijeh sa lica kada se nakon skoro godinu dana pojavila u Grandovom studiju.

O tome da li je došla da podrži kolege ili joj toliko nedostaju „Zvezde Granda“ da je poželjela da se vrati, kaže:

-Bila sam u prolazu i poželjela sam da svratim iskreno. I moram da priznam da me sada hvata neka nostalgija. Na žalost, već sada moram da krenem iz Beograda kući, ali sam sigurna da ću doći ponovo – priznala je Dada sa osmijehom, a potom dodala:

-Uhvatila me frka kada sam došla ovdje i ugledala ovu scenu! (smijeh) Ali više mi ne treba mentor- našalila se Mešaljićeva koja nije odoljela a da se ne uslika iza scene na kojoj je napravila veliki korak u svojoj karijeri.

S obzirom da je prethodna godina bila izuzetno turbulentna za mladu pjevačicu, govori da li je sve došlo na svoje:

-Jeste, sve je kako treba i okej! Nadam se da će tako i ostati – priznala je Dada ne skidajući osmijeh sa lica.

Podsjetimo, pre nekoliko dana “Zvezda Granda” zagolicala je maštu publici kada je najavila da će uskoro objaviti svoj prvijenac.

– Dugo sam razmišljala kod koga bih tražila pjesmu i mislim da je Bane presudio jer je svaki njegov tekst priča za čovjekovu dušu i osjećanja, mislila sam da nema greške, a sada i kada sam dobila to što sam htjela, stojim iza toga– objašnjava Dada koja je željela da ostane misteriozna i ostavi publiku da razmišlja o tome kakva je pjesma koju snima.

– Ne smijem previše da vam otkrivam, a znamo da Bane nema promašaje i zato pripremite maramice (smijeh) – zaključila je ona.

(Express/Grandonline)

Originalni tekst