Popularna mlada pjevačica Dada Mešaljić često svoje pratioce na društvenim mrežama obavještava o dešavanjima iz privatnog života, a sada je na Instagramu podijelila trenutke najveće sreće.

Dada slobodno vrijeme provodi u krugu najbližih prijatelja i svoje nasljednice, a sada je podijelila fotografiju sa preslatkom djevojčicom i napisala kratko:

-Sreća.

Naime, pjevačica je sa kćerkom posketila koncert „Crvene jabuke“, a najlkepše trenutke podijelila je sa pratiocima na društvenim mrežama.

U sljedećoj objavi pjevačica je zabilježila spektakularan vatromet, kao i sjajnu atmosferu sa koncerta, a onda napisala:

–Svaki dan kada si zdrav i kada su zdravi ljudi koje voliš to je tvoj najbolji dan– kazala je pjevačica.

Podsjetimo, privatni život Dada je riješila da pretoči u stihove te ne čudi što prvijenac pod nazivom „Neudate“ osvaja već na prvo slušanje.

Po svemu sudeći ni Mešaljićeva nije vjerovala u nevjerovatan uspjeh svoje balade, te je ogolila dušu i poslala važnu lekciju koju je i sama naučila za veoma kratko vrijeme.

-Dragi moji, kada god pomislite da ne može gore i da je kraj svijeta, neka vam ja bar malo padnem na pamet. Prije nešto malo više od godinu dana meni je svijet stao i mislila sam da ne može gore. Međutim, evo danas, za relativno kratko vrijeme, ja vam predstavljam svoj prvijenac. U životu trebamo biti zahvalni i na dobrom i na lošem, jer sve nas to čini osobama koje smo danas. Nikada nije najgore i uvijek postoji izlaz. Rekla sam da ću vam od sad pričati kroz pjesme i evo, nadam se da ćete uživati. Hvala vam za svu podršku i ljubav, mržnju i neljudskost, humor i šalu, jer sve je to sastavni dio života – rekla je nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“.

(Express/Grand)

Originalni tekst