Naši najbolji sportisti otišli su u Pariz da brane boje naše zemlje, da časno i hrabro ginu za svaki poen i pobedu kako bi se što više puta ponosno čula naša himna „Bože pravde“.

ДА СЕ НАЈЕЖИШ... Ово је Србин снајпериста из Легије странаца који је одушевио нацију (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Zvanično otvaranje Olimpijade 2024. godine bilo je u petak kada su organizatoru napravili pravi spektakl, a reprezentativci su brodovina plovili Senom.

Brod sa reprezentativcima Srbije i jedan video snimak izavao je veliko oduševljenje cele nacije. Naime, na pomenutom snimku može se videti kako jedan mladić, inače pripadnik Legije stranaca maše našim najboljim sportistima pozdravljajući ih i simbolično podižući tri prsta. Naši reprezentativci nisu ostali imuni na ovaj gest pa su mu uzvratili poznatim srpskim pozdravom.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Kurir sada otkriva ko je mladić, ponosan na Srbiju u tuđini koji je u uniformi Legije stranaca pružio podršku našim sportistima dok su plovili Senom. U pitanju je Aleksandar P. koji se poslednje tri godine nalazi u redovima Legije stranaca. Prijatelj Aleksandra P. je opisao kako je nastao snimak koji je sve oduševio.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

– Tog dana njegova grupa je završila patrolu, posao. Bili su u delu gde su se brodovi sa olimpijcima okretali na reci Seni. Bilo je otprilike nekih 90 brodova. Tada je pitao svog starešinu da li može da sačeka i pogleda defile. Njegov starešina je patriota i to mu je dozvolio, on čekao da vidi naše – rekao je na početku razgovora njegov prijatelj i nastavio:

– Kako mi je rekao, stajao je dva sata na tom mostiću kako bi video naše sportiste: „Bio sam ponosan kada sam video brod, još više jer je jedan od olimpijaca iz mog Bečeja“. Tim rečima mi opisao da se iz duše i velikog ponosa javio našim sportistima i podigao tri prsta. A kaže da je najveći ponos osetio kad su i oni njega pozdravili istim gestom. Rekao mi je da je ponosan što je to uradio, iako mogu da ga kazne iz Legije stranaca zbog toga, ali nije mu žao i kaže da bi opet sve tako uradio.

(Kurir)

BONUS VIDEO: Spektakularan doček! Kilijan Mbape predstavljen u Realu iz Madrida 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst