Đina Džinović, ćerka poznatog para Meline i Harisa Džinovića koji su u centru medijske pažnje zbog informacije da se razvode, na svojoj društvenoj mreži Instagram veoma je aktivna i jednom prilikom je otkrila šta je sve radila od estetskih operacija.

Džinovićeva je svojevremeno odgovarala, na pitanja fanova sa pomenute društvene mreže i tada otkrila o filerima u usnama i nosu.

Da li si radila usne? – glasilo je pitanje pratioca

Foto: printscreen/Instagram/djinadzinovic

 

Da li ti stvarno misliš da je ovo prirodno – odgovorila mu je Đina, a onda je usledilo pitanje o još jednoj intervenciji.

Da li imaš filere u nosu? – glasilo je drugo pitanje.

Foto: printscreen/Instagram/djinadzinovic

 

Ne, ali sam imala pre i to mi je činilo da izgleda kao da mi nos izlazi iz čela, pa sam topila filer. Ali to je bilo pre godinu i osam meseci – priznala je Harisova naslednica.

Đina je u nekoliko navrata govorila i o svojim roditeljima koji se sada razvode. Podsetimo, Haris Džinović i modna dizajnerka Melina Džinović su bili u braku 22 godine, i pored Đine imaju sina Kana. Ljubavna priča Džinovića, započela je još kada je dizajnerka bila na trećoj godini studija. Varnice su se odmah pojavile, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od retkih intervjua priznao da su se „jednostavno našli“.


Skandalozno ponašanje Dragomira Despića: Ljudima u restoranu se slošilo od ovog prizora (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst