Srbija u četvrtak dočekuje evropskog šampiona Španiju u prvom meču Lige nacija. Utakmica je na programu od 20.45 na stadionu „Rajko Mitić“.

ДА ЛИ СУ УВРЕЂЕНИ ИЛИ ПОВРЕЂЕНИ? Репрезентативци Србије новим потезом шокирали нацију (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

„Orlovi“ se prvi put takmiče u elitnoj A diviziji Lige nacija, a Dragan Stojković Piksi ima velike probleme oko sastava tima. Suočen sa mnogobrojnim izostancima standardnih igrača poput Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinković-Savića, selektor je morao da sastavlja kombinovan tim za Španiju i kasnije Dansku.

Među prvima koji su otkazali dolazak u reprezentaciju su Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić, opravdavajući svoje izostanke povredama. Ipak, javnost je bila iznenađena kada su saznali da su obojica igrali utakmicu za svoj klub dan pre negativnog odgovora selektoru. Takođe, i Dušan Vlahović je otkazao dolazak zbog privatnih razloga, iako je igrao za Juventus tokom vikenda.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Pojavile su se kontroverze kada su Mitrović i Milinković-Savić snimljeni kako treniraju u trening centru Al Hilala, iako su prethodno opravdali svoje izostanke povredama. Ovo je izazvalo sumnje u njihove povrede i postavilo pitanje šta će selektor Stojković reći povodom ovih dešavanja.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Na taj način, situacija oko reprezentacije Srbije i izostanaka ključnih igrača postaje sve intrigantnija i otvara se prostor za spekulacije i pitanja o transparentnosti i iskrenosti povreda igrača.

Međutim, ajde to da stavimo po strani i navijamo večeras za „orlove“, pa da se nadamo da ćemo u sledećem terminu biti kompletni.

BONUS VIDEO: MADRID ČEKAO I DOČEKAO: Kilijan Mbape konačno Realov  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

NAŠI PREDLOZI: Tip - tiket za sredu

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner usred Ju-Es opena leti iz tenisa zbog dopinga?!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner usred Ju-Es opena „leti“ iz tenisa zbog dopinga?!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je „uhvaćen“, potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet – i to kada je oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled.

04. 09. 2024. u 16:30

Originalni tekst