POSLEDNjIH dana dosta se priča o tome gde će Filip Petrušev igrati u narednoj sezoni. Čini se da je dileme oko toga razrešio Vasilis Gerogatelis pomoćni trener Janisa Sferopulosa.

ДА ЛИ СУ РАЗРЕШЕНЕ СВЕ ДИЛЕМЕ? Помоћник Јаниса Сферопулоса открио каква је ситуација са Филипом Петрушевим

FOTO: Tanjug/AP

On je u razgovoru za radio „EOK“ otkrio da je reprezentativac Srbije bio interesantan klubu tokom leta.

– Bio nam je zanimljiv tokom leta dok smo gradili ekipu. Pošto nije pronađen zajednički jezik da pređe kod nas, bilo za stalno ili na pozajmicu, više se nismo osvrtali na njega. Ako se dogodi da dođe, biće sigurno veliko pojačanje, ali u ovom trenutku se pripremamo bez razmišljanja o njemu – rekao je Gerogatelis.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Takođe, pričao je i o ciljevima Crvene zvezde u sezoni 2024/2025.

– Ova sezona je drugačija. Počinjemo od početka u klubu, mi smo ti koji su pravili izbor u vezi igrača i gradili ekipu najbolje što smo mogli. Svakako nam ostaje cilj da osvojimo ABA ligu, Superligu Srbije i nacionalni kup, ali glavni cilj biće da se plasiramo u plej-of Evrolige. I prošle sezone smo to želeli, međutim nismo uspeli da ostvarimo. Tokom sezone smo konstantno bili blizu, 10. ili 11. mesto, pokušavali smo da se domognemo mesta u plej-inu, ali smo u poslednjih nekoliko mečeva, posebno nakon poraza od Barselone i Žalgirisa, izgubili šanse. Ostao je taj cilj neisupnjen. I prošle i ove sezone bilo je povećanje budžeta, pa su zato i naši ciljevi veći. To će povećati očekivanja i pritisak na tim, ali tako stvari funkcionišu i drago mi je da sam u timu koji ima visoke ambicije – istakao je čovek koji je desna ruka Janisu Sferopulosu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Podsetimo, Zvezda prvu zvaničnu utakmicu u novoj sezoni igra 22. septembra protiv Dubaija u ABA ligi, dok u Evroligi gostuje Parizu 4. oktobra.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

MILAN ĐURICA OPET POGODIO: Obistinile su se moje tvrdnje

MILAN ĐURICA OPET POGODIO: „Obistinile su se moje tvrdnje“

„Kladioničarske priče“ Milana Đurice su video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji mogu da uživaju u zanimljivim pričama najpoznatijeg srpskog tipstera i njegovih gostiju.

10. 09. 2024. u 11:20 >> 02:41

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak leti iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak „leti“ iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je „uhvaćen na delu“, a potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali. Kada je za to saznao čitav svet – već je bio oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled, a i kako su mnogi ovog utorka javili, tvrdeći „da je istekao rok da Svetska anti-dopign agencija (VADA) podnese žalbu“. Rok uopšte nije istekao.

10. 09. 2024. u 17:54

Originalni tekst