Da li se iskrenost danas zaista cijeni? Astrologija, kao i danas i na ovo pitanje ima odgovor. Ljudi koji su rođeni u nekom od horoskopskih znakova koji slijede u nastavku nikad nemaju skrivene namjere prema vama. Uvijek ćete znati šta misle o vama i nikada neće imati problem da vam sve kažu u ulice.

Evo koji znaci horoskopa su najiskreniji:

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj iskrenosti. Nisu skloni skrivanju svojih osjećanja ili misli, a ponekad su toliko iskreni da svojim riječima mogu da povrijede druge. Vrlo su otvoreni i direktni, a istovremeno su hrabri i ne boje se da se suoče sa bilo kojom situacijom. Njihova iskrenost ih čini izvrsnim liderima i istaknutim članovima svakog tima.

Strijelac

Strijelci su vrlo iskreni i ne ustručavaju se da kažu ono što misle. Iako su njihove riječi često vrlo oštre, sve što vam kažu je iz ljubavi i želje da se stvari poboljšaju. Strijelci su takođe vrlo idealistični, pa kad vide nepravdu ili nešto što smatraju neprihvatljivim, ne ustručavaju se da izraze svoje mišljenje.

Rak

Iako Rakovi možda nisu poznati po iskrenosti kao Ovnovi i Strijelci, i oni se ubrajaju.

Oni mogu da budu vrlo osjetljivi i skloni povlačenju u sebe. Ipak, kada se osjećaju prijatno, vrlo su otvoreni i iskreni. Izrazito su brižni prema drugima i svoje osjećaje često izražavaju sa puno ljubavi.

Originalni tekst