Anđela Đurić oglasila se na društvenim mrežama i zatražila pomoć

Ona skoro svakodnevno pokazuje svojim pratiocima kako provodi dane na primorju, a sada se požalila na problem koji ima.

Anđelu su je ujeli komarci pa su joj se kako je napisala usled češanja, pojavile modrice i podlivi po telu.

– Šta koristite protiv komaraca? Mene su nagrdili – upitala je Anđela svoje pratioce, a zatim dodala:

Foto: Instagram printscreen

 

– Da li se i vama dešava da vas ujede komarac i vi se logično počešete malo tu i ispod budu modrice kao meni? – pitala je Đuričićeva.

– Dušo draga, moja ćerka je imala isti problem i morala je da poseti doktora, nije šala. Slab imunitet – glasila je jedna od poruka koja joj je stigla, a Anđela je odmah odgovorila:

Foto: Instagram printscreen

 

– Takođe, najčešći odgovor da pođem kod doktora, možda je pad imuniteta ili nisko gvožđe. Hvala, proveriću – odgovorila je Anđela i otkrila da planira da poseti doktora zbog ove situacije.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Mala je dala! Anđela šeta starijeg crnogorskog biznismena: Ovaj opasni tip je novi dečko Đuričićeve!

sledeća vest

Originalni tekst