Pevačica Ana Štajdohar je objavila fotku iz detinjstva na kojoj bi je malo ko prepoznao.

Danas Ana važi za jednu od najtalentovanijih pevačica u našoj zemlji, a pored toga ona pleni izuzetnim šarmom.

Jednom prilikom na Instagram profilu našla se njena fotografija iz mlađih dana, a mnogi nisu mogli odmah da je prepoznaju.

Foto: Printscreen/Instagram

 

U opisu objave tada je napisala:

Nekada davno, u eri jako tankih obrva i čudnih “Rejčel” frizura…”

Ana je rođena u Beogradu 24. novembra 1979. godine. Dugi niz godina se bavi muziku, a bila je i deo grupe “Tap 011”, dok je kasnije nastavila solo karijeru.

Postoji i zanimljiva priča vezana je za njeno detinjstvo i to da joj je Lepa Brena bila bebisiterka.

Tog perioda se zapravo i ne sećam jer sam bila beba. Ono što znam, to je ono što sam čula od roditelja. Tada je Lepa Brena bila samo Fahreta Jahić, stanovala je u stančiću koji su joj rentirali moji roditelji, dole ispod Tašmajdana, kod Palilulske pijace. Uzgred je radila kao bebisiterka i čuvala me kad nije imao ko. Ubrzo je njena karijera krenula uzlaznom putanjom, a iz tog perioda je ostala ta simpatična anegdota. Takođe, moglo bi se reći da me je Brena na neki način predodredila za bavljenje muzikom – rekla je Ana svojevremeno domaće medije.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Izložba

sledeća vest

Originalni tekst