On je jedan od najspecifičnijih i najpopularnijih pevača današnjice.

Pregršt tetovaža, duga kosa, brada, turbani, scenske haljine i anđeoski glas je sve ono što čini unikatnog Božu Vreću.

Ljudi na Balkanu dosta osuđuju lik i delo Boža Vreće, ali on ne odustaje od svojih snova i svega što voli.

Popularni pevač se veoma trudi da sačuva i tradiciju i približi je nešto mlađim generacijama kroz neko novo ruho i to mu veoma dobro ide.

Ipak, malo ko se seća kako je Božo nekada izgledao, a pevač je fotografiju staru desetak godina jednom prilikom podelio sa javnošću putem društvenih mreža i iznenadio svoje pratioce.

– Kao da je bilo u nekom prošlom životu… Volim svoju bradu, uh ne bih mogao zamisliti brijanje svako jutro, to nijedan muškarac ne voli, od svih muškaraca koje poznajem. Ovde mi je i kosa obrijana, meni dobro ćela stoji, i duga kosa, sve izmedju je nja – napisao je Božo tom prilikom uz objavljenu fotografiju koja je prikupila veliki broj lajkova i komentara.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Najvreliji kadar sa Zanzibara! Sevnulo Anitino međunožje, a Jovana nije odolela tom prizoru

sledeća vest

Originalni tekst