Preslatka devojčica sa mikrofonom u ruci je danas jedna od najlepših pevačica naše estrade.

Tamara Milutinović važi za jednu od najjatraktivnijih pevačica na našoj estradi, a slavu je stekla zahvaljujući učešću u jednom muzičkom takmičenju.

Pevačica je jednom prilikom na svom profilu na Instagramu podelila fotografiju iz detinjstva, tačnije iz 1997. godine kada je ona imala samo četiri godine. Tamara na pomenutoj fotografiji drži mikrofon u ruci, te se da zaključiti da je pevanje oduvek bilo njena velika ljubav.

Foto: ATAIMAGES

 

Mnogi su prokomentarisali kako na osnovu ove fotografije nikada ne bi zaključili da se radi o atraktivnoj pevačici.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Karleuša posvetila pesmu Romanu Abramoviču! Žena koja je Jeleni pisala tekst otkrila detalje

sledeća vest

Originalni tekst