Košarkaši Crvene zvezde su ove sedmice imali fantastično duplo kolo Evrolige. U utorak su u Istanbulu pobedili Fenerbahče sa 85: 76, a sinoć su pred svojom publikom savladali „večitog“ rivala Partizan rezultatom 88: 72. Došli su do skora 8-11 i vratili su se u borbu za plasman u plej-of ili plej-in.

ДА ЛИ ЈЕ ЗВЕЗДА У ПРОБЛЕМУ? Топић и Боломбој покварили савршену црвено-белу седмицу

FOTO: M. Vukadinović

Ipak, zadovoljstvo među crveno-belima nije bilo na maksimumu, pošto su se tokom meča sa Partizanom povredili Nikola Topić i Džoel Bolomboj.

Mladi Topić se povredio u trećoj četvrtini, lekarski tim Zvezde je pokušao da ga osposobi da se vrati u igru, međutim, on je ostatak utakmice proveo u svlačionici i na klupi. Po završetku susreta je bilo vidljivo da mladi plejmejker hramlje, a prema informacijama Sport Kluba, Topić je zarotirao koleno i trenutno se čini da povreda nije ozbiljnije prirode.

Nešto konkretnije informacije o njegovoj povredi i eventualnoj pauzi trebalo bi da se pojave kasnije u toku dana, ali provejava optimizam da će on biti spreman za predstojeće izazove.

Džoel Bolomboj je možda slomio prst, ali će se i za njega kasnije danas znati da li će odsustvovati sa terena ili neće.

Zvezda već sutra gostuje Cedeviti Olimpiji u Ljubljani, u derbiju 15. kola AdmiralBet ABA lige, a onda je čeka novo duplo kolo Evrolige i gostujuće utakmice protiv Asvela i Armanija, u utorak i četvrtak.

Ekipa Janisa Sferopulosa će svakako u prestonici Slovenije biti bez Luke Mitrovića, koji bi mogao da se vrati na teren protiv Asvela, a svi verujemo da će grčki stručnjak moći da računa i na Topića i Bolomboja u sledećim duelima.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

TENZIJA DOSTIŽE VRHUNAC! Partizan za het-trik, Zvezda želi prvenac i šansu za top 10

CRVENA ZVEZDA POBEDILA PARTIZAN U EVROLIGI: Dominacija crveno belih

CRVENA ZVEZDA POBEDILA PARTIZAN U EVROLIGI: Dominacija crveno belih

KOŠARKAŠI Crvene zvezde dočekali su Partizan u 19. kolu Evrolige. Utakmica je odigrana u fantastičnoj atmosferi, a slavio je domaćin rezultatom 88: 72 (24: 13, 26: 16, 15: 19, 23: 24). Ipak, Senku na trijumf domaćih bacile su povrede dva njena igrača, mladog Nikole Topića i centra Džoela Bolomboja

04. 01. 2024. u 22: 01 >> 22: 08

Originalni tekst