Na novom albumu “Omega”, pored osam originalnih kompozicija na kojima je većinski Jelena sama radila na tekstovima i muzici, ističe se posebna balada nazvana “Ludilo”.

Nakon samo nedelju dana od izdavanja svog prethodnog albuma “Alfa”, Jelena Karleuša je predstavila novi album sa simboličnim imenom “Omega”. Ovaj album je takođe obeležio povratak Milana Stankovića na muzičku scenu.

Naime, iako se ranije spekulisalo da će Milan Stanković napustiti muzičku karijeru i posvetiti se monaškom životu, on se vratio u svet estrade kao autor.

Pored osam novih pesama, na kojima je uglavnom sama radila na tekstovima i kompoziciji, album sadrži i predivnu baladu pod nazivom “Ludilo”.

Foto: Printscreen You Tube

 

Ova pesma označava povratak Milana Stankovića na estradu jer je potpisao kao autor muzike za tu baladu, koja je već osvojila srca publike, sudeći po komentarima.

Treba se setiti da su nedavno procurele fotke Milana Stankovića iz jednog manastira pored Budve. Na tim fotografijama je Milan prisustvovao svetim obredima obučen u običnu odeću – nosio je sive trenerke, crnu majicu i crne patike.

Iako se prethodno spekulisalo da će se krajem avgusta zamonašiti povodom jednog važnog hrišćanskog praznika, iz manastira “Podmaine”, koji je bio povezan sa tim glasinama, su saopštili da se to neće dogoditi.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

(FOTO) Ovo je rođena sestra Ksenije Pajčin! Svi kažu da jako liči na pokojnu pevačicu

sledeća vest

Originalni tekst