PSŽ će od naredne sezone morati da počne da se navikava na život bez Kilijana Mbapea, a klub je već krenuo u potragu za njegovom zamenom.

ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ?! ПСЖ даје 200 милиона евра за клинца који ће да замени Мбапеа - ево како игра чудо од детета! (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Kako prenosi „Le Parizijen“ šampion Francuske je spreman da izdvoji 200.000.000 za Barselonino čudo od deteta Lamina Jamala.

Ovu informaciju koju je pre mesec i po dana lansirala španska štampa treba shvatiti ozbiljno, a jedan od adute uprave „svetaca“ je i agent mladog španskog reprezentativca Horhe Mendeš koji se brine o karijerama brojnih igrača PSŽ-a – Vorena Zaire-Emerija, Vitinje, Bredlija Barkole, Marka Asensija, Manuela Ugartea i Gonzala Ramosa.

Jamal koji ima samo 16 godina je jedan od najvećih svetskih talenata i otuda ne čudi što Parižani nude veliki novac da dovedu na „Park Prinčeva“.

Mladi krilni napadač je ove sezone u Primeri odigrao 31 utakmicu i ostvario je učinak od četiri gola i tri asistencije.

BONUS VIDEO: I TO JE MOGUĆE: „Delije“ i „grobari“ se „ujedinili“ posle 173. večitog derbija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst