Mića i Uroš su se ponovno sukobili za crnim stolom tokom razgovora, što je eskaliralo čak u fizički napad, što je izazvalo zaprepašćenje kod šire javnosti.

Od trenutka kada su se preselili na imanje u Šimanovcima i pridružili sedmoj sezoni rijalitija “Zadruga”, Lepi Mića, poznat pevač, i Uroš Stanić, mladi tiktoker, neprestano se podbadaju pred kamerama. Njihovi nesporazumi često postanu toliko ozbiljni da ugroze prisustvo drugih učesnika u ovogodišnjoj verziji popularnog TV formata, poznate kao “Elita”.

Naime, Mića i Uroš su ponovo ušli u konflikt za crnim stolom, a sve se završila žestokim psovkama, a onda i pljuvanjem, što je celokupnu javnosti i gledaoce rijalitija zgrozilo.

– Ovo je za mene katastrofa, je*i tatu, jem ti mater! Doveli ste ovu budalu ovde, on je za mene katastrofa – urlao je Mića iz petnih žila, a zatim kada mu se Stanić približio, ustao i okupao ga svojom pljuvačkom.

Foto: Printscreen You Tube

 

– Mićo, polako, molim vas, nemojte se svađati! Uroše, pomeri se ovde kod mene – pokušavala je da smiri tenziju voditeljka Ana Radulović.

– Sram te bilo, ološu jedan ljudski! Ja ću se pomeriti, ali on sad mene izaziva – govorio je mladi tiktoker, dok je Lepi Mića neprestano psovao.

Podsećanja radi, Uroš Stanić postao je takmičar novog rijalitija “Elita”, a u noći useljenja odmah je izneo da je on rođak Jelene Živanović, pevačice iz grupe “Zana”, istakavši da je loš čovek.

– Jelena iz grupe “Zana” mi je baba, s mamine strane. I ona je katastrofa reagovala jer zna šta mogu da iznesem o njoj. Plaši se toga, nije cvećka, vrlo je bezobrazna – rekao je Uroš na spektakularnom otvaranju “Elite”, dok pevačica tvrdi da među njima nema nikakve zle krvi, te da se, iako su rod, gotovo i ne poznaju.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Ćira batalio pevanje, sada u Štutgartu sadi luk! Kada dođe u Srbiju, garderobu uzima od prijatelja:

sledeća vest

Originalni tekst