Vokalne sposobnosti nekadašnjeg pobjednika “Zvezda Granda” Darka Lazića ponekad padaju u drugi plan zbog burnog života koji vodi, ali i još burnijih ljubavi koje su obilježile godine unazad.

I ne samo što voli atraktivne i zgodne djevojke, već ako pogledate njegovu podužu ljubavnu biografiju zaključit ćete samo jedno – svaka Lazićeva bivša ljubav bila je crnokosa!

Prije skoro deset godina popularni pjevač počeo je da se zabavlja sa kolegicom Anom Sević, a njihova romansa ubrzo je krunisana brakom. Već naredne godine Lazić i Ana postali su ponosni roditelji kćerke Lorene koja je unijela neizmjernu sreću u njihove živote. Ipak, ni Ana nije uspjela da “ukroti” ovog zavodnika te se njihova ljubav završila neslavno, potpisivanjem papira za razvod koji su podnijeli još 2018. godine.

Iako se o razlozima rastanka mnogo šuškalo, Darko je jednom prilikom istakao da su ostali u sjajnim odnosima, ali i da je starateljstvo pripalo Ani kojoj je nakon razvoda ostavio čak i stan.

Uprkos svježem rastanku kod Lazića je nova ljubav uveliko cvjetala i to sa sada već bivšom vjerenicom Marinom Gagić.

Mlada i povučena djevojka iz Pećinaca lako je osvojila pjevačevo srce, a njihova ljubav krunisana je dolaskom sina Alekseja. Iako su planirali zajedničku budućnost, par se ubrzo razišao, a mnogi tvrde da je razlog pjevačeva neozbiljnost i stil života koji su ubrzo njihovoj sreći stali na put.

Darko ni tada nije časio časa te je u medijima ubrzo odjeknula vijest da je Marinino mjesto zauzela kolegica Barbara Bobak, a kasnije i pjevačeva vjerenica.

Iako su mnogi tvrdili da će Barbari poći za rukom da smiri ovog vječitog zavodnika, do toga ipak nije došlo. Naizgled idiličan odnos prekinuo se ubrzo nakon vjeridbe s obzirom da se vremenom pokazalo da nisu jedno za drugo. I u njihovom slučaju mnogi tvrde da je glavni krivac rastanka upravo Darkovo razuzdano ponašanje.

I dok se i dalje šuškalo o njegovoj vezi sa Bobakovom, Darko je već objavio vijest koja je šokirala čitavu javnost. Potvrdio je vezu sa izvijesnom Katarinom, sa kojom i danas uživa u ljubavi, a malo ko zna da je par već bio u vezi i to prije više od trinaest godina. Mnogi se pitaju da li će mu poći za rukom da se konačno skrasi i to pored svoje prve ljubavi, koja očigledno nema zaborava.

(Express/sd.rs)

Originalni tekst