Jutjuber i bivši rijaliti učesnik još se nije oporavio od svega što je preživeo tokom 72 dana koliko je proveo u pritvoru.

Nenad Marinković Gastoz nedavno je izašao iz zatvora na Tajlandu i vratio se u Srbiju, a iako je obećao da će se brzo oglasiti i ispričati šta je sve preživeo tokom 72 dana koliko je proveo u ćeliji, to se još nije dogodilo.

Foto: Foto: Miloš Rafailović/shutter

 

Sada je jutjuber i bivši rijaliti učesnik obelodanio razloge zbog kojih još ćuti. On se svojim pratiocima obratio putem storija na Instagramu i otkrio kako se oseća. 

– Uh, imam veliku potrebu da vam se obratim. Ali se sve kao cimam kako će to neko da protumači i na koji način. Kao i da je to bitno, pogotovo danas. Pritom to čuvam u sebi i bukvalno se trujem, i ne napredujem, niti grizem, već sam kao list neki, umroni letnji list. Nešto mi fali i ne mogu da provalim šta… – bio je iskren Gastoz.

Foto: printscreen/Instagram/gasttozz

 

Marinković kaže da je intervju snimio, ali da ga neće izbaciti.

 – Sebe sam ubio u pojam svojim neadekvatnim zamuckivanjem, monotonim izlaganjem i nekom čudnom energijom koja uopšte nije deo mene ni onoga šta sam zapravo želeo u tom intervjuu – objasnio je Marinković. 

Prema njegovim rečima, očekivao je da će se brzo vratiti u prvobitno stanje, ali da je sada shvatio da to neće ići tako brzo i da mu je potrebno još odmora i prostora.

sledeća vest

TV

Hrvatska besni na Crnu Goru! Rezolucija o Jasenovcu je politička trgovina! Srbija je u fokusu svetskih sila zbog svoje vojne neutralnosti! Masovno se vrši izviđanje naše teritorije! (VIDEO) Zloupotreba veštačke inteligencije je veoma opasna! Da li nas je dovela pred vrata raja ili pakla? (VIDEO) Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku! (VIDEO)

Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku! (VIDEO)

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za „persone non grata“, odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u „Info jutru“.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst