Reper je nakon nastupa na festivalu prokomentarisao brojne aktuelnosti

Emin Hadžajlić, poznatiji kao Cunami, sarajevski je reper, a večeras, 28. juna, nastupio je na „Music Week“ festivalu.

On je otvorio ovogodišnje trodnevno druženje na beogradskom Ušću, a odmah po završetku performansa obratio se okupljenim pripadnicima sedme sile, među kojima je bio i Informer.

Najpre, otkrio je kako se oseća sada, nakon što je stao na „ludi kamen“.

Prelepo mi je, ali je isto kao i pre. To je bio samo papir. Žena mi nije ljubomorna, ona je moj partner u svemu – priča Cunami, pa otkriva više o nedavnom hapšenju u Amsterdamu.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Moj život je malo dinamičan, a mediji to nekad zapaze, što je dobro. Svaka reklama je dobra reklama. U Amsterdamu se crtalo nešto što nije bilo dozvoljeno na tom mestu i onda, eto, neka kazna je pala.

Iznenadio je sve prisutne informacijom da je neko vreme „ležao“ u zatvoru.

Imao sam neko suđenje, bio sam i u zatvoru. Tamo je bilo lepo, imao sam sve osim telefona. Prijalo mi je. 

Cunamiju su pitali i sa kim sa domaće estrade nikada ne bi sarađivao.

Ne bih sarađivao sa nekim ko nije muzički obrazovan, ko nema talenta i ko je negativan. Uglavnom, sa svima koji su pozitivni i s kojima je pozitivna atmosfera u studiju.

Naposletku, Emin je birao između Desingerice i Pljugice.

Pljugicu nikada nisam ni primetio, a Desingerica je čovek-ikona. Pljugicu ne bih da uvredim, ali on, po mom mišljenju, nikada nije bio u etru. 

Ceo Cunamijev intervju pogledaju u video-zapisu ispod teksta.

Informer na licu mesta! Počeo

sledeća vest

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

I najtvrđim demokratama jasno je da je Bajden propao! Iako je doživeo debakl na debati, predsedniku SAD-a ne pada na pamet da se povuče! Tramp i Bajden bi se u Srbiji borili za cenzus! Predsednička debata u Americi je bila najobičnija farsa! (VIDEO) Odustajanjem od Kosova odustali bismo od nas samih! Oni koji pokazuju nezapamćeno anticivilizacijsko ponašanje hoće da nas uče toleranciji! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst