ČULI SMO SE PRED NJEGOV ODLAZAK, NIŠTA NIJE UKAZIVALO NA OVO! MC Sajsi u šoku zbog smrti Laće Radulovića, radila s njim na Karleušinim pesmama!

printscreen

Ivana Rašić, poznatija kao MC Sajsi jedna je od poslednjih koja je sarađivala sa Milanom Radulovićem Laćom, sinom Marine Tucaković, koji je preminuo danas na ulici u Tel Avivu. MC Sajsi priznala je za Informer da je u šoku zbog Laćine smrti i da, tokom njihovog poslednjeg razgovora, ništa nije ukazivalo na fatalan ishod

Ivana i Laća sarađivali su na tekstovima pesama koje će biti objavljene na albumu “Alfa” Jelene Karleuše, a pevačica je u neverici zbog njegove iznenadne smrti:

– Ovo je veliki šok i gubitak, saučešće porodici. Jako sam potrešena- poslala nam je Ivana u poruci, a potom u razgovoru otkrila kada su se poslednji put čuli:

– Čuli smo se pred njegov put u Izrael, pre dve, tri nedelje. Tada ništa nije ukazivalo na ovo- kazala je MC Sajsi koja je Laću opisala kao nekog s kim je imala odličnu saradnju:

Instagram/Privatna arhiva

Preminuo u Tel Avivu

– Fantastičan saradnik, profesionalan, strašno talentovan. Mnogo mi je žao- kazala je muzičarka za Informer.

Podsetimo, Milan Radulović Laća pronađen je mrtav na ulici u Izraelu, a kako je njegov otac Aleksandar Futa Radulović izajavio, prijavljen je i nestanak poznatog tekstopisca 12. decembra. Laća je 2. decembra otputovao u Izrael, a trebalo je da se vrati juče, na Sv. Nikolu.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama


Originalni tekst