CELA SRBIJA, 18. decembar 2020, (Njuz) – Neobičan fenomen desio se juče u Srbiji pošto se lik Aleksandra Vučića pojavio na svim televizijima u zemlji, saznaje Njuz.

Cela država je imala priliku da svedoči ovom čudu dokazuje da ovaj događaj nije plod nečije plodne mašte ili halucinacije.

– Kao i svako jutro uključio sam televizor i vrteo kanale tražeći nešto zanimljivo kada se na ekranu odjednom pojavio Vučić – priča Mitar Veljković iz Beograda – Prvo sam bio zbunjen. Pomislio sam da je to neka optička iluzija. Instiktivno sam promenio kanal, ali on je opet bio tu – opisuje on nesvakidasnje iskustvo.

– Za svaki slučaj sam isključio televizor, popio kafu, izašao da prošetam i razbistrim um. Ženi i deci ništa nisam govorio jer sam se plašio da umišljam i da su ovo znaci nekog psihičkog oboljenja. Po povratku kući sam se ponašao kao da se ništa čudno ne dešava. Nonšalantno sam uključio televizor, ali Vučićev lik je opet bio svuda. Pozvao sam ženu da proverim da li vidi isto što i ja. Malo je reći da mi je pao kamen sa srca kada mi je rekla da i ona svuda vidi Vučića. Tada mi je bilo jasno da prisustvujemo nečem neshvatljivom, čudu koje nauka ne može da objasni – ispričao nam je Mitar.

Njegovo iskustvo su potvrdili građani širom Srbije koji su takođe videli Vučića na svim televizijskim kanalima. Stručnjaci za onostrano su jednoglasni u oceni da je ovo važna poruka koju moramo shvatiti ozbiljno.

– Vučić se nije pojavio slučajno – ubeđen je Miloš Stojković, poznati srpski spiritualista – On pokušava da nam kaže nešto važno, nešto što će nam pomoći da pronađemo izlaz iz teške situacije u kojoj se nalazimo. Njegova pojava na svim televizijama je znak da treba da se zagledamo duboko u svoje biće i zapitamo se da li smo svojim delima, mislima, rečima ili statusima na društvenim mrežama izneverili Vučića u sebi – zaključio je on.

Bojan Savić

The post ČUDO: Vučićev lik se ukazao na svim televizijama! appeared first on Njuz.net.

Original Article