CRVENA zvezda uskoro dobija jubilarno deseto pojačanje ovog leta. Mediji u Izraelu su objavili da je prelazak krilnog napadača Makabija Felisija Milsona (25) na „Marakanu“ gotova stvar i da je on na putu ka Beogradu da potpiše novi ugovor.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ДОВОДИ ДЕСЕТО ПОЈАЧАЊЕ У ОВОМ ПРЕЛАЗНОМ РОКУ: Потписује и Милсон

FOTO: EPA

Reprezentativac Angole nije bio u protokolu na meču u Bukureštu gde je ekipa iz Tel Aviva igrala sa FKSB u kvalifikacijama za Ligu šampiona, što je bio jasan znak da ga čeka prodaja. Milson se nije vratio sa timom već se uputio u srpsku prestonicu na randevu sa novim klubom.

Za Makabi je igrao jednu sezonu, na 40 utakmica postigao je sedam golova i zabeležio osam asistencija. Izraelci su ga platili 700 000 evra ruskom Novgorodu a sada će ga prodati za duplo veću sumu. Milson će biti deseta akvizicija srpskog šampiona u ovom prelaznom roku posle Bruna Duartea, Pume, Seola Jong Vua, Dalsija, Luke Ilića, Nemanje Stojića, Ebenezera Anana, Lazara Jovanovića i Marka Ilića.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst