Rijaliti učesnica Aneli Ahmić na samom početku rijalitija „Elita“ privukla je veliku pažnju medija optužbama na račun starlete Stanije Dobrojević, za koju je tvrdila da joj je otela muža Asmina Durdžića.

Naime, Aneli je stekla simpatije publike, ali je brzo razočarala gledaoce kada je iznela niz kontradiktornosti na račun starlete i njenog bivšeg partnera.

Asmin je na svom Instagram profilu objavio video-klipove koji dokazuju da je Ahmićeva lagala i na taj način je odbranio sebe i Dobrojevićevu od napada sa kojima se svakodnevno suočavaju na društvenim mrežama.

Aneli je tvrdila da je sve automobile koje ima sama kupila.

Svi imamo svoja auta. Naša, kupljena, ništa nije iznajmljeno kao što Asmin ima. Niko mi ih nije kupio – tvrdila je ona, a njen dečko Marko Janjušević Janjuš se nadovezao:

I da ti je kupio neko, bila si sa nekim u braku i treba da ti ga kupi auto.

U drugom delu snimka se čuje da je Aneli od nekoga sakrila auto, a mnogi su se zapitali od koga ga krije, ukoliko je zaista u njenom vlasništvu.

Je l’ to znači da mi je auto na mestu? To sve drži tako. Ništa nemoj… Neka stoji. Je l’ su ga tražili? – pitala je Aneli svoju majku Jasminu tokom novogodišnje posete, a ona joj je odgovorila:

Ne mogu ništa da ti kažem. Ne mogu da pričam. Na mestu je – rekla je Jasmina, a Ahmićeva se nadovezala:

Nemoj da ga diraš. Prekriven je?

Majka joj je potvrdila, a zatim je pitala:

Ni za „deset“ (hiljada)? – a Aneli joj je poručila:

Kad ja dođem. Jedino da ti uzmeš direktno to.

Ahmićeva je takođe nedavno napustila rijaliti na nekoliko sati, a zatim se vratila sa tvrdnjom da su „Asmin i Stanija“ podneli tužbu. Durdžić je rekao da nikakav postupak nije pokrenut, te da je izašla zbog kola koje je navodno ukrala, a sada ih skriva.

Verovatno su oni podneli neku tužbu. Ustvari jesu. Podneli su tužbu. Ali, to je nemoguće. Meni dete ne može da se oduzme.

Stanija i Asmin su zbog Anelinih reči bili izloženi javnom linču za stvar koju, kako kažu, nisu uradili.

Aneli je nekoliko puta negirala da je konzumirala drogu, međutim, Maja Mariniković ju je navukla na „tanak led“, pa se Ahmićeva prilikom njihove svađe izlanula.

Alkoholičarko koja šmrčeš kokain! – rekla joj je Maja, a Aneli joj je odbrusila:

I ti ga šmrčeš! 

Marinkovićeva ju je podsetila:

– Ali, ti si majka! – na šta joj je Ahmićeva odgovorila:

A, šta, majke ne smeju da šmrču nikada? Majke ne šmrču?

U nastavku klipa, našla se i izjava Jasmine, koja je potvrdila da joj ćerka ponekad šmrče.

Konzumira kao i svaka današnja devojka i svaki muškarac…. Kad izađu pa nešto valjda malo na taj nos šmrknu, ne znam, ja se ne razumem u ta sra*a. 

Asmin je nedavno za Informer izjavio da bi ovu izjavu mogao da upotrebi kao argument na sudu, pa je očigledno da ipak postoji osnov za oduzimanje starateljstva Ahmićevoj, iako postupak nije pokrenut.

Aneli je takođe optužila Staniju da iznosi laži kako njeno dete u autobusu zarađuje pare poput Roma, ali se ispostavilo da ni to nije istina. Ovu rečenicu zapravo je javno izgovorila upravo njena majka.

Daju joj poklone, marku-dve u autobusu, tramvaju.

Durdžić je nakon ovog snimka pobesneo i u jednoj emisiji izjavio:

Hoću da se brinem za Noru, zato što idu u tramvaj da prose sa Norom. Njena majka je rekla: „Svako joj daje po marku-dve“. Pa neko da je meni prišao rekao bih mu: „Hvala ti, druže, ne moraš da daš ništa mom detetu ništa, meni to ne treba“.

Tu nije bio kraj. Dok je Janjuš boravio van rijalitija kako bi sahranio brata, Aneli se raspitivala za izvesnog Alena. Zanimalo ju je da li je sada razveden, te da li je čeka, a kada su joj postavili pitanje ko je on, prvo je rekla da je u pitanju samo prijatelj, onda je priznala da su se „simpatisali“, da bi na kraju rekla da je simpatisala samo ona njega.

Aneli je zbog svega izgovorenog potpuno zbunila rijaliti publiku koja sve manje veruje njenim rečima, a šta je sve izgovarala Ahmićeva možete čuti u video-klipovima iznad.


Uneredila se u krevetu! Janjuš kipti od besa, Aneli ne veruje šta se dogodilo: Cela spavaća soba smrdi (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst