Pevačica Neda Ukraden pretužna je zbog iznenadne smrti drage osobe.

Pevačica, koja je svoj dom u rodnoj Dalmaciji skoro iz temelja renovirala i tamo sa zetom, ćerkom i unucima već par nedelja boravi oglasila se putem Instagrama i saopštila da se velika tragedija tamo dogodila.

Odličan prijatelj i dragi saradnik pop dive izgubio je život u saobraćajnoj nesreći.

Prošle godine na novoj pesmi Neda je sa njima sarađivala, on joj je napravio divne fotografije baš u polju lavande kojima se ona dugo hvalila, a sada je jednu od njih objavila tužnim povodom.

– Ove prekrasne fotografije sa snimanja spota za pesmu “Lavanda” snimio je Stipe Šurlin koji je na žalost nedavno tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći! Otišao je jedan mladi, talentovani čovek, zaljubljenik u fotografiju, svoj kraj i svoju porodicu! Supruzi Petri, ćerkici i ostaloj porodici najdublje saučešće – napisala je tužna Neda, koja je još uvek u neverici.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Kojina majka raspada se od tuge nad pokrovom sina! Sahranjen brat Nikole Koje: Pretužne scene na Novom groblju!

sledeća vest

Originalni tekst