Jelena Karleuša 2023. godinu obeležila je objavljivanjem dva nova albuma posle 11 godina pauze, a onda je usledila i velika ispovest u kojoj je govorila o aferi koja je poljuljala njen brak s Duškom Tošićem, devedestima, starim ljubavima…

ЦРНО ЈЕ ЊЕНА БОЈА: Карлеуша провоцира у Дубаију - За пар минута 20.000 лајкова, коментари само пљуште (ФОТО)

Foto: Instagram karleusastar

Ona je nakon naporne godine otišla na zasluženi odmor u Dubai, odakle se oglasila na mrežama.

Po dolasku u Emirate odmah se uputila na plažu odakle je objavila „vruće“ karove na koje niko nije ostao imun. Jelena je obukla nikad izazovniji kožni mini bikini, koji je jedva obuzdao njeno ogromno poprsje, dok je oko struka imala tračice koje su dodatno podgrejale maštu muškarcima na plaži.

Pevačica je pogled sakrila crnim naočarima i kačketom, a nakon što se dobro osunčala na plaži, otišla je na bazen svog luksuznog hotela u Dubaiju.

Karleuša je liniju doterala do savršenstva, a ispod fotografije su se nizali brojni pohvali komentari. Pogledajte zašto je fotka za par minuta prikupila više od 20.000 lajkova.

BONUS VIDEO – DEDA MRAZ JE MOJE OBEZBEĐENjE: Jelena Karleuša sve totalno iznenadila

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

EVROPA PRIPREMA PLAN B ZA UKRAJINU: Hitno se oglasio Orban

EVROPA PRIPREMA PLAN „B“ ZA UKRAJINU: Hitno se oglasio Orban

MAĐARSKA podržava predlog da Evropska komisija napravi novi plan finansiranja Ukrajine umesto onog koji je odbijen na poslednjem samitu EU, izjavio je mađarski premijer Viktor Orban, koji je na sastanku lidera EU u Briselu sredinom decembra blokirao amandmane na budžet zajednice za 2024-2027. godine koji su predviđali izdvajanje za Ukrajinu 50 milijardi evra.

10. 01. 2024. u 15: 10

Originalni tekst