Sofija Milošević izašla je u provod bez supruga Luke Jovića! Manekenka i kreatorka pila je koktele i đuskala u jednom prestoničkom klubu, gde se zadržala do ranih jutarnjih časova.

Paparaco Informera uhvatio je Sofiju kad je stigla oko 22 sata i odmah je naručila koktel, a zatim je ćaskala s prijateljima. Telefon nije ispuštala iz ruku, najpre je snimala selfije, a onda se dopisivala se nekim. Pretpostavljamo sa Lukom, koji nije mogao da dođe s njom zbog poslovnih obaveza. 

Foto: informer.rs

 

U nekom trenutku je ostavila telefon i počela zavodljivo pleše u haljini pripijenoj uz telo i sandalama s visokim štiklama.

Jači pol je oduševljeno gledao u lepu Sofiju, ali ona nije obraćala pažnju na njih. Žene su joj prilazile i govorile da su fascinirane njenim stajlingom i haljinom koju je sama kreirala. Manekenka se pred fajront slikala s prijateljima i otišla kući gde ju je, verovatno, čekao Luka. 

Foto: informer.rs

 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst