Zera je rekla na svom Instagram profilu da joj je Crna Gora omiljeni grad što je šokiralo njene mnogobrojne pratioce.

Pevačica Marina Pezerović, javnosti poznatija kao Zera, za kratko vreme ostvarila je veliku popularnost, pogotovu među mlađom publikom. 

Zera je veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram, a novom objavom izazvala je opštu pometnju. 

Foto: Nail Art Masterclass

 

Pevačica je omogućila njenim pratiocima da joj postave pitanja preko pomenute društvene mreže, a jednog fana je zanimalo koji joj je omiljeni grad. Zera je odgovorila da je to “Crna Gora”, što je zgrozilo sve jer mlada pevačica ne zna najosnovnije stvari iz opšte kulture. 

Foto: Instagram printscreen

 

“E, pa stvarno Zera”, “Osnovno obrazovanje nemaš”, “Ovo boli”, “Nisam znala da je Crna Gora grad”, “Ma ona se šali”, bili su samo neki od komentara na njen račun.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Sport

Kladionice razbesnele navijače! Izašle kvote za finale Sinsinatija Tajkun uložio 20.000 evra na utakmicu sa Partizanom i pao!

Fudbal

Tajkun uložio 20.000 evra na utakmicu sa Partizanom i pao!

Vlasnik rumunskog FCSB-a (bivše Steaue), Đorđe Điđi Bekali (65), uplatio je 20 hiljada evra na prolaz njegove ekipe protiv Nordsjilanda i utakmice sa Partizanom u plej-ofu za Ligu Konferencija. Međutim, porazom od 2:0 (0:0), tajkun je izgubio novac, a Rumuni ostali bez plasmana dalje.

Barak: Neću pričati o Adu, zanimaju me samo oni koji igraju

Originalni tekst