U policijskoj akciji pre dva dana priveden je muškarac koji je osumnjičen za deljenje linka filma „Nedelja“ na društvenim mrežama, a on je danas i pušten iz pritvora.

Kako je za Informer potvrdio izvor blizak istrazi, muškarac romske nacionalnosti koji je podelio link, danas je napustio pritvorsku jedinicu i napisana mu je krivična prijava. On se pravdao da je to umesto njega učinila njegova supruga:

Foto: YouTube prntscreen/Svetlana Ceca Raznatovic

 

– Muškarac koji je u subotu priveden zbog deljenja linka za film „Nedelja“, pripadnik romske nacionalnosti, oženjen i otac petoro dece, danas je pušten na slobodu. On se pravdao da je link filma na njegov profil na Fejsbuku podelila zapravo njegova supruga. Njemu svakako ostaje krivična prijava za ovo delo – kazao je izvor.

Pre nekoliko dana pojačanu pirateriju komenatrisao je i reditelj filma Vladan Anđelković :

– Svaki srpski film koji je poslednjih pet godina imao veliku gledanost u bioskopima je piratizovan, ali nikada se to nije desilo posle samo sedam dana od premijere i nikad u ovoj meri, kao što je slučaj sa Nedeljom. To ukazuje da je ova nelegalna praksa uzela maha i da se izvršioci tih dela pripremaju za njihovo činjenje već nakon same najave filma – istakao je Vladan Anđelković, producent filma Nedelja.


Nova fotografija Bikovićevog sina: Njegova supruga Ivana objavila kako uživa s malim Vasom

sledeća vest

Originalni tekst