Miraj Grbić, legendarni Čombe iz serije “Lud, zbunjen, normalan”, oduševio je pratitelje na društvenim mrežama videom u kojem je pokazao kako se zabavlja sa svojom dječicom.

Miraj je zapjevao i na gitari zasvirao pjesmu Haustora “Uzalud pitaš”, dok je njegova kćerkica Billie udarala o ksilofon i plesala, a sinčić River sjedio na podu i sve promatrao s velikim zanimanjem.

“‘Ko je rekao da nema više izlazaka? Ima, ali malo prilagođenih. Novi bend na pomolu”, napisao je.

“A snimatelju ni spomena”, javila mu se u komentarima supruga i također glumica Marija Omaljev Grbić.

“Predivni ste svi, ispred i iza kamere!”, “Solo band Suzavac is back!”, “Možete komotno snimati kod Rukvaša”, “Molim da se maloj dami kupe bubnjevi… ima prirodni talent”, “To, Čombe, da ste živi i zdravi”, “Pa ovo je najbolji video”, “Mališa ne skida pogled sa sestrice”, “Svaka čast, mislim da bi svako dijete poželjelo takvog tatu”, još su neki od brojnih komentara Mirajevih oduševljenih pratitelja.

Miraj i Marija u braku su od 2008. godine, a 2013. su se iz Sarajeva preselili u Los Angeles. Na roditeljstvo su dugo čekali, pa je tako kćerkica Billie glumcu stigla s 45, a sinčić River s 47 godina. Oboje njihove djece rođeno je u Los Angelesu. Kćerkicu su dobili u oktobru 2021. godine, a sinčića u decembru 2023.

Originalni tekst