KREĆU i vaterpolistkinje. Naše dame sutra (10.30) u prvom kolu grupe C druge divizije Evropskog prvenstva od 5. do 13. januara u Ajndhovenu igraju sa Turskom. Već u subotu (13.30) odmeriće snage sa Rumunijom, a u nedelju, na Božić (10.30) sastaće se sa Češkom.

ЦИЉ ЈЕ НОКАУТ ФАЗА: Ватерполисткиње сутра (10.30) против Турске стартују на ЕП у Ајндховену

N. Paraušić

Ukoliko budu prve u grupi u osminifinala sastaće se sa poslednjem ekipom iz grupe A, u kojoj su Holandija, Mađarska, Grčka i Hrvatska. Drugo mesto im donosi duel sa trećem selekcijom iz grupe A. Kao i kod muškaraca prva i druga ekipa iz grupa A i B plasiraće se direktno u četvrtfinale.

– Za nas je ovakav sistem takmičenja plus, pošto ćemo imati egal utakmice u grupi. Nadam se da ćemo proći grupu i izboriti osminufinala – ističe selektorka Srbija Dragana Ivković.

Od osamostljenja Srpkinjama je ovo šesto EP. Pre godinu i po dana u Splitu bile su devete. Inače, zlato brani Španija, srebro grčka, a bronzu Italija.

Inače, boje naše zemlje braniće: Hristina Ilić, Ana Milićević , Sesilija Diaz Mesa, Milica Zelić, Anja Švec, Nikolina Travar, Iva Marinković, Iva Lujić, Jelena Šarac, Nika Ratković, Nada Mandić, Tijana Lukić, Aleksandra Trmčić, Jovana Radonjić, Maja Lizi Dulić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst