Folker se oglasio putem društvene mreže Instagram, a tom prilikom otkrio je koliko je novca skupljeno.

Nikola Rokvić već 22 dana pešači do Egine, gde će se pomoliti moštima Svetog Nekatrija Eginskog, odnosno svecu koji je poznat po tome što pomaže obolelima.

U okviru svoje fondacije „Porodica“, pevač je započeo humanitarnu misiju i danas otkrio da je sakupio već 22 miliona dinara, pa dodao koji su mu dalji planovi:

Pomaže Bog, dragi ljudi. Od početka mi je bila velika želja da dođem na Eginu baš 22. maja na dan kada je prenos moštiju Svetog Nikole i kada je devojačka slava moje majci. Pričam kako smo uvek odlazili 22. maja u Aranđelovac kod babe i dede na slavu, ceo put me nekako prati Sveti Nikola i štiti, od prvog dana. Moram da vam kažem, da smo na današnji dan, došli na 22 miliona dinara. Bog vas blagoslovio i svako dobro vam dao – rekao je Nikola.

Podsetimo, Nikola Rokvić je pre nekoliko dana ušao u Grčku, a mediteranska klima otežava mu uslove daljeg pešačenja.

Veoma težak i zahtevan dan, druga klima, velika vlažnost vazduha ali opet imam razloga da pronađem radost. Radujmo se – poručio je Rokvić i dodao prolazeći kroz livadu da su mu noge mokre, što je „fino za žuljeve“.

sledeća vest

Zabava

YU grupa: Ikone jugoslovenskog roka zatvaraju ovogodišnji Belgrade Beer Fest! Најава 56. Мајске изложбе

Kultura

Најава 56. Мајске изложбе „Генеза“

56. Мајска изложба под слоганом Генеза представиће радове уметника примењене уметности, који су, кроз различите медије, приказали свој поглед на свет. Имајући у виду да је презентација различитих дисциплина приоритна, с обзиром на распрострањеност примењене уметности у свакодневном животу (и култури генерално), овогодишњу Мајску изложбу ће посетиоци моћи да сагледају као целину која даје увид у иновативне методе уметничког деловања у савременом друштву.

Snima se novi film o Rokiju Balboi! Pripreme su u toku, ovo su detalji

JOŠ Zabava VESTI

Originalni tekst