Nataša Bekvalac nikad nije negirala da ne bi imala problem da se ponovo uda nakon tri razvoda.

Emotivni život Nataše Bekvalac oduvijek privlači veliku pažnju javnosti, a sada je pjevačica nasmijala sve kada je pristala da se uda za jednog svog obožavaoca koji joj je poslao poruku na Instagramu.

Foto; Ig

– Iz dana u dan ja počinjem da vjerujem da si ti moja srodna duša, nisam se razvodio kao ti, ali svaki odnos mi se sje*ao. Zato mislim da je najbolje da ja tebe sada vjerim, ti da pristaneš i kao sudar dva baksuza možda skine ovu kletvu koja je evidentno bačena na nas – piše u poruci koju je Nataša dobila putem svog Instagram profila.

-Četvrta sreća. Da! – napisala je Nata, a nepoznati mladić ubrzo je njihovu prepisku podijelio na TikToku.

@filipfilipovvic MOŽDA NAM SADA NAPOKON I KRENE ZA RUKOM 🤣 #fyp #foryou #foryoupage #viral #natasabekvalac #natasabekvalacizjave #natasabekvalac❤ #balkan #estrada ♬ Kraljica Novih Ljubavi – Natasa Bekvalac

– Možda nam sada napokon i krene za rukom – napisao je on, dok je snimak pratila Natašina pjesma “Kraljica novih ljubavi”.

Podsjetimo, Bekvalčeva se ranije udavala tri puta, a iz braka sa Dačom Ikodinovićem ima kćerku Hanu, dok je sa posljednjim suprugom Lukom Lazukićem dobila kćerku Katju.

(express/republika)

The post ČETVRTI PUT REKLA “DA”: Nataša Bekvalac pristala opet da se uda, a evo ko je pjevačicin izabranik appeared first on Express.

Original Article